Despre Noi

Import Export Pal-Mar SrlCompania Az Import-Export Pal-Mara fost inffintata in anul 1991, ca si societate cu raspundere limitata la Gherorgheni, in judetul Harghita.

Administrator unic al companiei este Dl. Ivácson Pál.

Pînă in 2006 activitatea societăţii era preponderent orientat spre deservirea clientilor in restaorante, dar incepînd cu 2006 am trecut la cresterea puilor si producere de oua.

Între anii 2009-2011 ferma de oua a fost total restructurat si reînnoit conform reglementarilor FEADR al Uniunii Europene. Am introdus utilaje automatizate pentru dozarea mîncarii si a apei potabile pentru găini.

Împachetarea ouă-lor se face cu un dispozitiv automat de recuperare, sortare şi împachetare.

În momentul de faţă operam cu doua sectiuni de productie al fermei, şi avem si o crescătorie proprie de pui. Din punctul de vedere al României, suntem cotaţi printre cele mai moderne si utilate ferme de producere de ouă.

Activitatea din 199, l-am început cu 8 oameni, în prezent avem 14 muncitori, numar care include atît personalul administrativ cît şi cel productiv.

Principala carasteristică a oului din Gheorgheni este gustul de casă. Această caracteristică este produsă de valoarea nutritivă a furajului administrat găinilor. Pentru a facilita pe termen lung această calitate, furajele se importă exclusiv din Ungaria.

Conducerea companiei are în vedere menţinerea şi creşterea calităţii, asigurarea deservirii calitative si competitive a clientilor. O alta perspectivă de investiţie este producerea de energie electrică cu Biomasă.

Când compania nostra Import-Export Pal-Mar Srl a fost invitată să participe activ la reuniunea Producatorilor Góbé, am răspuns prompt şi fără gîndire pentru-că pentru noi acest lucru înseamnă prestigiu şi ştim că munca noastră a fost acceptată la cele mai înalte standarde